Om du letar efter ett billigt sätt att utöka räckvidden för ditt Wi-Fi-hemnätverk, kan Asus RP-N12 vara ett bra alternativ för dig. Denna kompakta lilla enhet kan fungera som en repeater, vilket betyder att den kommer att upprepa och förstärka signalen från din router. Den kan också användas som en åtkomstpunkt, vilket gör att du kan ansluta enheter till nätverket som inte har Wi-Fi inbyggt. Och slutligen kan den användas som en mediabrygga, vilket gör att du kan ansluta trådbundna enheter som t.ex. spelkonsoler eller strömmande mediaspelare till ditt nätverk.

RP-N12 har en extern antenn som kan roteras och placeras för optimal signalmottagning. Den har också en inbyggd signalindikator som hjälper dig att hitta den bästa platsen för förlängaren. Och den innehåller en funktion som heter Roaming Assist som hjälper till att hålla din anslutning stabil när du rör dig i ditt hem eller på kontoret.

En nackdel med RP-N12 är att den inte stöder den senaste 802.11ac-standarden. Så om du har en router som stöder 802.11ac kommer du inte att kunna dra fördel av de högre hastigheterna som den erbjuder. Men om din router är 802.11n-kompatibel kommer RP-N12 att fungera bra.

Sammantaget är Asus RP-N12 wifi-förlängare ett bra val för alla som letar efter ett billigt sätt att utöka räckvidden för sitt Wi-Fi-hemnätverk. Det är lätt att installera och använda, och det erbjuder bra prestanda till ett rimligt pris.

Fördelar:

  • -Billig
  • -Kan användas som repeater, accesspunkt eller mediabrygga
  • -Extern antenn för bättre signalmottagning
  • -Inkluderar en signalindikator som hjälper dig att hitta den bästa platsen för förlängaren
  • -Roaming Assist-funktionen hjälper till att hålla din anslutning stabil när du rör dig i ditt hem eller på kontoret

Nackdelar:

  • – Stöder inte den senaste 802.11ac-standarden
  • -Kanske inte är kompatibel med alla routrar

Tillverkare:

Asus är ett taiwanesiskt företag som är specialiserat på hårdvara och elektronik. De är mest kända för sina bärbara datorer, moderkort och grafikkort.

Slutsats:

Asus RP-N12 wifi-förlängare är ett bra val för alla som letar efter ett billigt sätt att utöka räckvidden för sitt Wi-Fi-hemnätverk. Det är lätt att installera och använda, och det erbjuder bra prestanda till ett rimligt pris. Den stöder dock inte den senaste 802.11ac-standarden, och den kanske inte är kompatibel med alla routrar.