2. Mest populära
Fidget Spinner Oil UFO
Vårt betyg
4. Flest funktioner
Fidget Spinner i metall
Vårt betyg
5. Vårt senaste val
Fidget Spinner Green
Vårt betyg
 

Vad är en fidget spinner?

Denna lilla produkt blev snabbt populär när den introducerades på marknaden. Den är inte bara robust utan också väldigt väldesignad samt lätt att använda. Du snurrar den mellan fingrarna vilket ger en viss tillfredsställelse. Många upplever också att den minskar stressen. Det är något väldigt nödvändigt i vårat annars så stressfyllda samhälle. Den är som sagt gjord för att kunna snurras mellan fingrarna. Allt som oftast så är den utrustad med tre armar och hål som man kan stoppa fingrarna i och snurra runt fidget spinnern. Såklart så har fidget spinners olika designer och vissa har hål och andra inte och det finns såklart olika färger. Det är därför inga problem att hitta en fidget spinner i din smak och med någon speciell egenskap.

Fidget spinnerns historia

Catherine Hettinger var den första som skapade något som liknade dagens fidget spinner. Även om det inte var många år sedan som fidget spinnern i sin nya form kom så var det redan år 1993 som Hettinger kom på idén. Som sagt så var det inte den moderna fidget spinnern som Catherine hade skapat utan patenten namngavs istället som ”snurrande leksak” och det var definitivt början till det vi ser idag. Så hur såg denna början ut? Det var en rund plastsak som du snurrade runt fingertoppen. Den gjorde med andra ord precis det som fidget spinnern idag gör. Catherine märkte att denna leksak skapade en tillfredsställande när människor fick prova den och visste att den en dag skulle bli populärt. Läs vidare för att veta mer om hur man kan dra nytta av en fidget spinnern och hitta den fidget spinner som är bäst för dig.

Varför är fidget spinners så populära?

fidget spinner köpaÄven om fidget spinnern av många kallas för en leksak så har den så många andra egenskaper vilket troligtvis bidragit till dess popularitet. Förutom att göra trick med den så kan man dra mycket nytta av den. Exempelvis så har den blivit mycket uppskattad av barn och även vissa vuxna med ADHD eller autism. I och med fidget spinnerns robusta konstruktion så klarar de av mycket studsande, snurrande samt att bli tappade i golvet då och då. Det finns även dem som har använt sig av fidget spinnern för att bryta beroenden som till exempel att byta på naglarna eller att röka. Har du ett arbete som innebär många långa och tråkiga möten så kan denna pryl även hjälpa till där. Går du i skolan och lektionerna känns väldigt långa så kan det vara bra med en fidget spinner. Den är även trevlig att ha i händerna i frustrerande och stressande situationer som långa bilköer eller kanske ett par skrikande barn i baksätet. Med tanke på dessa praktiska egenskaper så är det inte konstigt att det har blivit så populärt att ha en sådan här liten pryl i fickan. När behovet eller lusten uppstår så är det bara att enkelt ta fram den och snurra den mellan händerna. Sedan får man såklart inte glömma bort att det även är roligt att kunna göra några coola tricks med den. Har du kanske behov av denna lilla praktiska pryl? Gå och köp en fidget spinner!

Hur fungerar fidget spinners?

En fidget spinner är ingen komplicerad pryl. Den är snarare väldigt enkel att använda. Det finns många sätt att få denna lilla pryl att snurra. Snurra den exempelvis mellan tummen och pekfingret, på bordet eller varför inte se till att kunna spinna den på bara ett finger. Detta är enkelt om man har armar med hål i. Det finns också en del tricks som man kan lära sig med sin fidget spinner. Det finns också vissa fidet spinners som är gjorda för att snurra extra snabbt alternativt extra länge. Det kan vara praktiskt att ha den snurrandes länge om man vill ha en på kontoret så att man inte måste starta igång den hela tiden. För att veta vilken fidget spinner som har en lång snurrtid så är det bra att läsa ett fidget spinner test.

Vad är fidget spinners gjorda av?

Fidget spinner finns i olika material, men det absolut vanligaste materialet är hårdplast kombinerat med lager i ett annat hårt material som exempelvis keramik eller stål. Köper du en som är gjord i ABS – plast så har du valt en fidget spinner som är bra. Varför säger vi det? ABS – plast är bra då den inte är giftig och inte heller går sönder så väldigt lätt. Välj också mellan en klassisk fidget spinner steel, vilket innebär att den har de vanliga stållagrena, alternativt om du vill prova på de hybrida keramiklagrena. Hitta en fidget spinner som är bäst i test och som passar just den genom att läsa vidare och få reda på vad de olika kombinationerna innebär och vad fidget spinnern får för egenskaper beroende på hur den är gjord.

Vanliga sorlekar hos fidget spinners

Det finns fidget spinners i många olika storlekar. Det bästa man kan göra är att välja en fidget spinner efter din hans storlek. Du vill nämligen inte att den ska kännas klumpig eller svår att ha att göra med. Har du därför mindre händer bör du välja en mindre fidget spinner. Välj en fidget spinner som sitter bra i din hand och du lätt kan tricksa runt med. Då blir det också roligare att använda den.

Olika designer på fidget spinners

Förutom olika material och storlekar så finns fidget spinners även i olika former, färger, tyngder och så vidare. Vad borde man då välja? Vad för skillnad egentligen? Vi kommer att gå mer och mer in på dessa frågor men kort och gott ska vi titta lite närmare på materialen. Målet med denna artikeln är att du lätt ska kunna välja vilken fidget spinner du vill ha i slutet av artikeln.

Det vanligaste materialet är som sagt plast. Det är även ett bra nybörjarmaterial. Den absolut mest klassiska varianten har också tre armar. Detta är den enklaste varianten och perfekt som första fidget spinner då du lätt kan lära dig tricks och i allmänhet bygga upp din fingerfärdighet innan du kanske köper en mer speciell variant senare. En annan detalj som gör den till en sådan perfekt första fidget spinner är dess allt som oftast låga prislapp. Vill du att den ska vara lite mer speciell så finns denna varianten även med högtalare så att du kan spela musik samtidigt som du pillar med den.

Det finns också fidget spinners i metall. Detta är lite av en nästa nivå när man redan har en viss fingerfärdighet. Då denna är något tyngre så snurrar den oftast under en lite längre tid än den klassiska fidget spinnern i plast. Oftast så ser de i metall även lite coolare ut. Däremot så är det svårare att göra tricks med en fidget spinner i metall. Där kommer utmaningen med en fidget spinner i metall.

Det finns även fidget spinners som har udda former. Detta gör det hela lite svårare och man bör därför ha tränat upp fingerfärdigheten och lärt sig några tricks innan man hoppar på detta alternativ. Är man redan en van användare av fidget spinners så kan det vara roligt att ge fingrarna en ny utmaning med en ny form.

Så vare sig du önskar dyra eller billiga fidget spinners så finns det mycket att välja mellan på marknaden. Det bästa man kan göra för att hitta sin favoritmodell är att läsa en artikel om fidget spinners som är bäst i test. Det finns många coola modeller idag, med exempelvis speciella glad som reflekterar ljuset på ett snyggt sätt. Eller varför inte en modell med snygga flerfärgade LED – lampor? Vissa fidget spinners har även gått tillbaka till ursprunget och är idag cirkulära. Vissa modeller ger dig även möjligheter till att uppgradera din fidget spinner med hjälp av olika paket som finns att köpa. Andra kan du också utrusta med accessoarer. Hur kan detta se ut? Exempelvis så kan du förlänga armarna, ge den dekaler eller snygga lock över fidget spinnerns lager.

Vanliga priser på fidget spinners

Om du vill köpa en fidget spinner vilket pris kan du då räkna med att betala? Det beror såklart lite på vad du är ute efter. För en bra fidget spinner är det inte nödvändigt att betala jättemycket pengar. Priserna för fidget spinners är nämligen väldigt resonliga, och det är inte allt för svårt att hitta billiga fidget spinners på marknaden idag. Om du tvekar på om du ska köpa en fidget spinner eller ej så kan du således köpa en fidget spinner billigt och prova på så får du snart reda på om det är något som du skulle använda och tycka om.

Hur kan du välja rätt fidget spinner?

I och med att det finns så mycket att välja melllan så kan det vara svårt att välja vilken fidget spinner man ska köpa. Det som du måste ta ställning till först är om du vill ha den billigaste eller den bästa fidget spinnern på marknaden? Vilken du än fattar tycket för så är det alltid en bra ide att kolla upp fidget spinnern i ett test innan du köper den. Oavsett om det är den bästa eller billigaste som du väljer så går det säkert att hitta recensioner om den. Du kanske till och med hittar en annan som ger dig mer valuta för pengarna då den är både billig och bra. Här nedan kan du hitta våra tips på belönade fidget spinners. Förhoppningsvis så kan du hitta en fidget spinner att köpa bland dessa. Det bör vara en fidget spinner som både passar dina behov och din smak.

Degbit Fidget Spinner Hand Spinner med Hybrida Keramiska lager och hållbar POM – Ram

Denna fidget spinnern från Degbit är populär bland konsumenterna och har också fått bra recensioner. Det den främst får beröm för är kvalitet, dess behändiga storlek samt för hur bra den snurrar. Denna har en väldigt klassisk design med tre armar och tre lager. På så sätt får du fler sätt som du kan snurra den på. Denna modell sägs också vara speciellt bra för att reducera stress. Vem behöver inte minska stress i denna moderna, stressfyllda värld som vi lever i? Den är också liten och diskret. Detta är perfekt för att på ett behändigt sätt kunna bära med sig den i fickan under dagen. Den drar heller inte till sig uppmärksamt om du vill använda den under exempelvis ett möte. Denna lilla fidget spinnern är också prefekt för att kunna fokusera vid en krånglig uppgift eller om du helt enkelt bara vill ha något att sysselsätta händerna med. Dessa egenskaper kan vara extra bra om man har ADHD till exempel.

Fidget Spinnern har utrustats med keramiska lager med en ABEC – 9 rating. Detta gör att den snurrar mycket effektivt. När man grabbar tag i den med handen så vilar också fingrarna på ett naturligt sätt på de två locken som finns på vardera sida. Den har en väldigt hållbar ram i POM – plast, som är en hållbar, lätt, kompositplast. Förutom en snygg finish så är den också balanserad och tyst när den snurrar. Om man vill kunna utföra tricks så är det viktigt att kunna snurra fidget spinnern i handen. Till exempel om man vill kunna föra den från en hand till den andra. Det är även praktiskt för att kunna roa sig med den eller använda den i behov av ökad fokus och koncentration. Med andra ord så kan en sådan här pryl se till att man får en mer produktiv dag och då man lyckas behålla koncentrationen. För ett bra pris får du alla funktioner som du skulle kunna önska hos en fidget spinner. Helt enkelt en snygg, hållbar fidget spinner som snurrar snabbt.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Utrustad med premiumlager
 • Har en hållbar ram
 • Reducerar stress på ett effektivt sätt
 • Rolig och enkel att använda

Känner du att det skulle vara praktiskt om du kunde köpa något som enkelt kunde hjälpa dig få kontroll över stressnivån i ditt liv? En daglig kamrat som du lätt kan plocka upp ur fickan när du så känner behovet eller önskan? Då kan denna lilla fidget spinner vara lösningen. Dessutom så försäkrar den kvalitativa ramen att den kommer att kunna snurra mellan dina fingrar en lång tid framöver.

Phoenix Spinners Tri Spinner Fidget Toy for ADHD – Underlättar Stress och Ångest

Även denna fidget spinnern har den klassiska designen med lager i slutet på armarna. Det är en väldigt bra design då du får fler valmöjligheter på hur du kan snurra din fidget spinner. Denna är gjord i en hållbar ABS – plast. Detta är inte den lättaste fidget spinnern på marknaden men då snurrar bra och är hålllbar. Den snurrar inte jättesnabbt men den snurrar ändå bra då den kan snurra i hela 2 minuter utan problem. Den har ett lock i mitten vilket fungerar perfekt för att snurra den på fingertoppen. Vill man ha en tyst modell som man utan onödigt ljud kan snurra på skrivbordet så fungerar denna bra. Designen på denna modell är gjord för att hjälpa dem som har ADHD, Aspergers och andra koncentrationssvårigheter. Även om man inte har någon diagnos så kan man ibland ha svårt att fokusera och behöva en fidget spinner som hjälper till att fånga fokuset igen. Då kan denna komma bra till hands.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Den snurrar länge
 • Välj bland många färger
 • Hjälper till att motarbeta dåliga vanor
 • Har ett snyggt och praktiskt mittenlock
 • Motverkar stress

Dessa positiva egenskaper gör den till ett perfekt val för de flesta som önskar köpa en fidget spinner.

Gorilla Spinners – Uppgraderad Fidget Spinner som snurrar snabbt

Denna har en annorlunda design från de flesta. Den känns speciell redan när du får hem den i förpackningen. Den kommer nämligen i en metallburk som liknar gamla skoputsburkar som fanns förr. Den snygga burken är rund med den gorilla tryckt på toppen. Detta ger en lite mer lyxigare premiumkänsla. När du sedan plockar upp fidget spinnern ur plåtburken så märker du snabbt dess speciella design. Armarna som normalt sätt är rundade är istället mer åt det fyrkantiga hållet och kurvade. Något annat speciellt är att vardera arm har inbäddade stålbollar. Man behöver inte vara rädd att stålbollarna ska lossna då de sitter riktigt tajt. Det som är trevligt med dessa stålbollar är att man har en materialförändringar för händerna. När man håller på med fidget spinnern så ger dessa stållager en positiv stimulans om man önskar lite extra, kanske exempelvis om man har autism.

Stållagren påminner mycket om kulor. Det sägs att sådana här stållager har fler fördelar än de vanliga keramiska lagren, och visst snurrar den bra. Det är bara att starta den så snurrar den lätt 2 minuter. Den är lite tjockare än de flesta fidget spinner, på ett positivt sätt. Vikten är tillfredsställande och gör den ännu mer unik. Den kan se lite flashig ut så den är inte den bästa om man vill använda en fidget spinner i smyg. Det märks att den är välgjord och trots dess flashiga utsida så snurrar den utan att göra onödiga ljud ifrån sig. Välj mellan färger som svart, vit eller röd. Även denna har ett lock i mitten. Locket är gjort i rostfritt stål. Det är också gängat vilket gör att du kan plocka bort locket och sedan sätta tillbaka det när du har lust. Den extra vikten och speciella designen gör att den känns väldigt lyxig och rejäl. Vill man inte ha en standard fidget spinner utan snarare det lilla extra och speciella så är det svårt att hitta en bättre modell.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Minst 120 sekunder av snurrande garanterat
 • En unik design
 • Perfekt balanserad
 • Handgjord modell från USA

Köper du denna så får du mycket för pengarna. Denna modell är ett utmärkt val om man inte bryr sig om att synas med sin fidget spinner utan istället uppskattar dess coola och unika design.

Raptor R1 Best Fidget Spinner Toy Hand Tri-Spinner för Ångest och ADHD Svart

billiga fidget spinnerDetta är en mycket populär modell bland fidget spinners. Förutom att den är perfekt balanserad så ser den också otroligt bra ut. Precis som de flesta modeller så avslutas varje arm med ett lager som man kan använda för att snurra runt sin fidget spinner. Detta sägs vara extra bra om man har ADHD eller Autism. Denna modell är också bra om man lider av ångest och kanske till och med får panikattacker. Precis som den förra modellen så har även denna tillverkare satsat på en lite snyggare förpackning. Detta är väldigt trevligt då det ger en lite lyxigare känsla. Förpackningen skyddar också fidget spinnern så att man kan känna sig trygg med att fidget spinnern kommer att komma fram oskadd. Denna modell är gjord i aluminium och gummi. Den snurrar mycket bra och är designad så att den är mycket tystgående. Den är så perfekt balanserad att den bara ger ifrån sig ett tyst susande. När den snurrar tillräckligt fort så skulle man till och med tro att den står still. I och med att den är så perfekt balanserad så är den också lätt att använda när man vill göra tricks. Exempelvis att flytta den från en hand till en annan är inga problem då den håller sig upprätt under en lång tid.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Den har fantastiska kullager
 • En hållbar design
 • Håller hög kvalitet
 • Är perfekt balanserad
 • Du kan välja bland flera färger

Med hjälp av denna kvalitativa lilla fidget spinnern så kan du på ett lättare sätt klara av såväl skolan som arbetslivet. Den är ett toppen val om du önskar det en mycket bra fidget spinner.

King Kong Modular – Unik men tung

Detta är en unik fidget spinner i metall. Den har åtta kulor och spinner länge och tyst. Den är gjord på ett stabilt sätt och du får ett bra grepp. Greppytan är ordentligt skålad vilket underlättar så att man får ett bra grepp och den blir således lätt och skön att hålla i. Armarna som är droppformade går att ta av när man så önskar. Detta gör också att du kan variera dess utseende och även hur den spinner. Att armarna är droppliknande gör också att det är lätt att spinna vidare med fingrarna i farten. Detta är inte den bästa fidget spinnern för att göra tricks. Den är nämligen ganska tung, så pass tung att man nog inte vill tappa den på foten. Den är däremot så pass stabil att man kan vicka på den när den snurrar. Vilket är roligt.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Snurrar länge
 • Den är stabil i sin rotation
 • Väldigt tyst
 • Bra grepp

Fidget Axes – Snygg med bra snurr

Här har du en snygg spinner som snurrar länge och bra. Den är gjord i aluminium, har åta kullager. Det hörs på ljudet att den är gjord i metall. Den är inte fullt balanserad så den vobblar lite när den snurrar vilket gör att man behöver två händer för att den ska snurra som bäst. Dessa kantiga vingar är tunga vilket gör att man måste akta fingrarna när man snurrar. Den har en bra greppyta som är något skålad vilket inte bara gör att den är lätt att hålla i utan också går att snurra på ett finger. Då greppytan inte är jättestor så passar den bäst till dig med små händer.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Snurrar bra om man använder två händer
 • Snurrar länge

Fidget Spinner Light Up och Bluetooth

Vill du ha något lite extra på din fidget spinner så har du nu hittat rätt. Denna spinnern i plast har nämligen både bluetooth och inbyggt ljus. Detta innebär att du kan koppla ihop mobilen med din fidget spinner och lyssna på musik när du snurrar. Ungefär som att fidget spinnern skulle ha sitt egna lilla musiknummer. Det inbyggda ljuset kan du ställa in i tre styrkor. Du kan också välja bland olika färger. Det är alltid trevligt med valmöjligheter. Ska du köpa en fidget spinner till ditt barn så kan du också känna dig trygg med denna då den inte har några otäcka vassa kanter. Med andra ord så är den säker och välkonstruerad.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Inbyggd bluetooth högtalare
 • Ljus i olika färger och ljusstyrkor
 • Inga vassa kanter

Fidget Spinner 3 Wing Titanium

Detta är ett annat snyggt alternativ. Denna skiner nämligen i olika färger när du snurrar den. Ytan i aluminium reflekterar nämligen ljuset på så sätt att det skiftar färg. Väldigt mycket glamour. Det påminner nämligen lite gran om motorolja i vatten. Oavsett om du vill använda din spinner i skolan eller på kontoret så kommer denna se snygg ut på både skolbänken och skrivbordet. Den är också lätt att snurra och man behöver inte oroa sig för dess kanter då dem är mjuka. Så även om du skulle ha mindre barn i huset så behöver du inte oroa dig mer än vanligt.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Snygg design
 • Mjuka kanter
 • Lättsnurrad

Summertime Fidget Spinner Rainbow

Precis som den förra så står de fina regnbågsmönstret i centrum även när det gäller denna. Denna ger ett lyxigt intryck. Även denna är gjord i metall, men den kommer i en härligt vacker ask. Med andra ord så passar den även lite extra bra som en present. Denna är långt ifrån klassiskt utformad. Till formen ser den istället mer ut som en sågklinga. Ytan är dessutom täckt i med ett material som visar upp alla regnbågens färger. Detta ser extra snygg ut när man snurrar den.

 • Snygg design
 • Vackert förpackad
 • Snygg när man snurrar den

Summertime Fidget Spinner – Lyser i mörkret

Denna spinnern är lite rolig då den lyser i mörkret. Med andra ord så ser den väldigt häftig ut när man snurrar den i mörkret. Har du barn som gillar fidget spinners och brukar gå på disco så kan det vara roligt för dem att ta med spinnern till discot. Du kan välja bland olika färger, vilket ser coolt ut i mörkret om du har flera. Den är också både välkonstruerad och stabil. Den är dessutom väldigt billig i inköp och du får ändå den där lilla extra detaljen.

Varför bör man köpa denna modell?

 • Lyser i mörkret
 • Olika färgalternativ
 • Välkonstruerad och stabil

Hur kan du använda en fidget spinner?

Vi har redan pratat om på vilka sätt man kan han nytta av dessa fidget spinners. De är egentligen bra på många sätt. Många barn använder dem och gör tricks och tävlar mot varandra om vilken fidget spinner som snurra längst och så vidare. Andra barn använder dem i skolan för att ha något att sysselsätta händerna med. På det sättet blir det lättare att sitta still och fokusera på vad läraren har att säga eller den uppgiften som de har fått. Det är ju nämligen så att det finns konkreta bevis för att det hjälper till för att kunna kontrollera koncentrationssvårigheter, ångest och rastlöshet. Även när man är äldre så kan det vara skönt att ha en fidget spinner med sig i den hektiska vardagen. Härligt att kunna ha den snurrandes på skrivbordet eller runt fingret under mötet. På detta sättet är det lättare att kunna fokusera och inte somna under de långa mötena och dagarna på kontoret.

Har man problem med ångest och panikattacker så kan det även fungera som en distraktion i mönstret. Att ta fokuset från hur man känner och sätta det på fidget spinnern så kan man kanske även lyckas hindra en kommande panikattack. För att hantera stress och rastlöshet är det så mycket bättre att kunna snurra en fidget spinner än att skaka på benen och tugga på tröjan. En fidget spinner och upplevs av många både som underhållande och lugnande. Därför bör man definitivt prova på om fidget spinners är något för en själv.