Garrett ACE 400i metalldetektor är ett utmärkt val för dem som letar efter en kraftfull och mångsidig metalldetektor. Den är fullproppad med funktioner som gör den perfekt för både nybörjare och erfarna metalldetektorer.

En av de mest anmärkningsvärda egenskaperna hos Garrett ACE 400i metalldetektor är dess digitala mål-ID. Denna funktion gör att metalldetektorn kan identifiera vilken typ av metall som är begravd under marken. Detta är en mycket användbar funktion, eftersom den kan hjälpa dig att undvika att slösa tid på att gräva efter metaller som inte är värdefulla.

En annan stor egenskap hos Garrett ACE 400i metalldetektor är dess Iron Audio-funktion. Den här funktionen låter dig höra ljudsvaret från järnmål, även om de är maskerade av andra ljud. Detta är en mycket användbar funktion, eftersom den kan hjälpa dig att hitta järnmål som annars skulle vara svåra att lokalisera.

Garrett ACE 400i metalldetektor har även ett antal andra funktioner som gör den till ett utmärkt val för den som letar efter en mångsidig och kraftfull metalldetektor. Dessa funktioner inkluderar:

  • – Ett diskrimineringsläge som låter dig skilja mellan olika typer av metaller.
  • – En justerbar frekvens som låter dig justera frekvensen på metalldetektorn för att passa dina behov.
  • – En markbalans som låter dig justera metalldetektorns markbalans för att passa dina behov.
  • – Ett Pinpoint-läge som låter dig bestämma den exakta platsen för ett begravt mål.

Fördelar:

  • – Garrett ACE 400i metalldetektor är packad med funktioner som gör den perfekt för både nybörjare och erfarna metalldetektorer.
  • – Funktionen Digital Target ID är en mycket användbar funktion, eftersom den kan hjälpa dig att undvika att slösa tid på att gräva efter metaller som inte är värdefulla.
  • – Iron Audio-funktionen är en mycket användbar funktion, eftersom den kan hjälpa dig att hitta järnmål som annars skulle vara svåra att lokalisera.
  • – Diskrimineringsläget, justerbar frekvens, markbalansen och pinpointläget är alla mycket användbara funktioner som gör Garrett ACE 400i metalldetektor till en mångsidig och kraftfull metalldetektor.

Nackdelar:

  • – Vissa användare har rapporterat att Garrett ACE 400i metalldetektor är svår att använda.
  • – Vissa användare har rapporterat att Garrett ACE 400i metalldetektor inte är så känslig som de skulle vilja att den ska vara.

Sammantaget är Garrett ACE 400i metalldetektor ett utmärkt val för dem som letar efter en kraftfull och mångsidig metalldetektor. Den är fullproppad med funktioner som gör den perfekt för både nybörjare och erfarna metalldetektorer. Om du letar efter en metalldetektor som är fullspäckad med funktioner och är enkel att använda, då är Garrett ACE 400i metalldetektor det perfekta valet för dig.