Gorenje nrs9183mb är ett side-by-side kylskåp som erbjuder gott om utrymme och funktioner för att hålla din mat fräsch. Kylskåpet har en ljudnivå på 41 dB(A)re 1 pW och en beräknad årlig energiförbrukning på 247 kWh. Måtten på produkten är 90,8 cm x 178,6 cm x 63,6 cm och den väger 108 kg.

Kylskåpet har ett antal funktioner som gör det idealiskt för att hålla din mat fräsch. MultiFlow Cooling-systemet ser till att luften cirkuleras jämnt i hela kylen, medan Twist Ice Maker producerar isbitar snabbt och enkelt. FastFreeze-funktionen fryser mat snabbt för att låsa in näringsämnen och smak, och SuperCool-funktionen kyler mat snabbt för att förhindra att de förstörs. Sparprogrammet EcoMode sparar energi genom att minska strömförbrukningen i kylskåpet när det inte används.

Gorenje nrs9183mb har ett antal fack och hyllor som gör det enkelt att förvara mat. Kylskåpet har en total volym på 521 liter, varav 336 liter är avsatt till kylfacket och 185 liter till frysfacket. Kylskåpet har även en FreshZone-låda som är perfekt för förvaring av frukt och grönsaker.

Gorenje nrs9183mb är ett utmärkt val för dem som vill ha ett rymligt och funktionsrikt kylskåp som är designat för att hålla maten fräsch. Kylskåpet har ett antal fack och hyllor som gör det enkelt att förvara mat och MultiFlow Cooling-systemet ser till att luften cirkuleras jämnt i hela kylen. FastFreeze-funktionen fryser mat snabbt för att låsa in näringsämnen och smak, och SuperCool-funktionen kyler mat snabbt för att förhindra att de förstörs. Sparprogrammet EcoMode sparar energi genom att minska strömförbrukningen för kylskåpet när det inte används, vilket gör Gorenje nrs9183mb till ett utmärkt val för dem som vill spara energi.

Fördelar:

-Rymlig

-MultiFlow kylsystem

-Twist Ice Maker

-FastFreeze-funktion

– SuperCool funktion

-Sparaprogram EcoMode

Nackdelar:

– Ingen noterad

Tillverkare

Gorenje är en slovensk tillverkare av hushållsapparater som grundades 1950. Företaget har ett brett utbud av produkter som inkluderar kylar, frysar, tvättmaskiner, diskmaskiner, spisar och ugnar.

Slutsats

Vi kan rekommendera Gorenje nrs9183mb Side by Side Kylskåp för alla på marknaden för ett funktionsrikt kylskåp som är designat för att hålla maten fräsch. Kylskåpet har ett antal fack och hyllor som gör det enkelt att förvara mat och MultiFlow Cooling-systemet ser till att luften cirkuleras jämnt i hela kylen.