Xiaomi range extender pro wifi repeater är designad för att utöka täckningen och förbättra signalstyrkan för ett befintligt trådlöst nätverk. Den är utrustad med två externa antenner som kan täcka en yta upp till 150 kvadratmeter. Enheten är mycket enkel att installera och kräver ingen konfiguration. Den har också en kompakt och elegant design som gör att den ser bra ut även när den placeras i fri sikt.

En av de bästa sakerna med denna produkt är att den är väldigt lätt att använda. Allt du behöver göra är att ansluta den till ett eluttag och sedan ansluta den till din router. När du har gjort det börjar enheten automatiskt utöka täckningen för ditt trådlösa nätverk. En annan bra sak med denna produkt är att den kommer med en inbyggd signalförstärkare som ytterligare kan öka räckvidden och täckningen för ditt trådlösa nätverk. Sammantaget är Xiaomi mi wifi range extender pro en fantastisk produkt som avsevärt kan förbättra prestandan för ditt trådlösa nätverk.

fördelar:

– Lätt att använda

– Kompakt och elegant design

– Inbyggd signalförstärkare

– Överkomligt pris

nackdelar:

– ingen som vi kunde hitta!

Tillverkare

Xiaomi är ett privatägt kinesiskt elektronikföretag som grundades i april 2010 och har sitt huvudkontor i Peking. Xiaomi tillverkar och investerar i smartphones, mobilappar, bärbara datorer, hushållsapparater, väskor, skor, hemelektronik och många andra produkter.

Slutsats

Xiaomi mi wifi range extender pro är en fantastisk produkt som avsevärt kan förbättra prestandan för ditt trådlösa nätverk. Den är enkel att använda och kommer med en inbyggd signalförstärkare som ytterligare kan öka räckvidden och täckningen för ditt trådlösa nätverk.