LG Electronics GSJ 761 PZTZ Side by Side Kylskåp är ett utmärkt val för dem som är på marknaden för ett nytt kylskåp. Den har en kapacitet på 601 liter, vilket gör den till ett av de större side by side kylskåpen på marknaden. Även fryskapaciteten är imponerande, 196 liter.

En av de bästa egenskaperna hos detta kylskåp är det faktum att det är “NoFrost”, vilket innebär att du inte behöver tina upp det manuellt. Detta är en stor tidsbesparare, samtidigt som det är mer energieffektivt. Ljudnivån är också mycket låg på bara 39 dB. Storleken och vikten på kylskåpet är också imponerande, 73,8 x 91,2 x 179 cm respektive 130 kg.

Den enda nackdelen med detta kylskåp är priset. Med cirka 13 000 SEK är det ett av de dyrare side by side kylskåpen på marknaden. Men för de funktioner och kvalitet som erbjuds anser vi att priset är motiverat.

Sammantaget är vi mycket imponerade av LG Electronics GSJ 761 PZTZ Side by Side Kylskåp. Det kryssar i alla rutor när det gäller funktioner, kapacitet och energieffektivitet. Priset är den enda nackdelen, men vi anser att det är värt investeringen.

Fördelar

– Stor kapacitet

– Imponerande fryskapacitet

-NoFrost-teknik

-Låg ljudnivå

Nackdelar:

-Dyr

Slutsats:

LG Electronics GSJ 761 Side by Side Kylskåp är ett utmärkt val för dem som letar efter ett kylskåp med stor kapacitet med alla klockor och visselpipor. Priset är den enda nackdelen, men vi anser att det är värt investeringen.