Är ditt hår naturligt rakt och tråkigt? Vill du ha fina och härliga lockar som ger ditt hår volym? Då kan en locktång vara ett alternativ för dig. Vi har kollat upp de fem bästa alternativen för att du ska kunna ta ett bra beslut och hitta den bästa locktången för dig.

Vilken locktång som är bäst i test kan vara svårt att avgöra tack vare individuella parametrar och tycken, av den anledningen bör du noggrant läsa igenom den här texten och göra egen efterforskning innan du väljer den locktång som du tror passar bäst för dig.

DÄRFÖR SKA DU LITA PÅ OSS

Vi sätter värde på ditt förtroende! Varje produkt som når toppen har noga undersökts, för att se till att du endast får det allra bästa. Läs mer För att upprätthålla 100%-ig objektivitet, tar vi aldrig emot pengar, produkter eller någon annan form av ersättning för våra analyser!

Locktång bäst i test – våra fem alternativ

Cery Ceracurly

Den här locktången är otroligt populär för dess utmärkta funktionalitet och 3 meter långa sladd, vilket gör att man enkelt kan positionera sig bekvämt framför spegeln. Det råder aningen delade meningar om dess användarvänlighet bland konsumenterna, men en överhängande del verkar tycka att den är enkel att använda, men att det krävs en liten startsträcka innan man får kläm på det.

Uppvärmningen på 60 sekunder är en bra aspekt, samt att den även stängs av automatiskt efter 60 minuter. Du kan själv ställa in temperaturen i 30 olika steg, men inte högre än 200 grader.

Cera Ceracurly är en bra locktång till ett relativt billigt pris, det är inte det billigaste alternativet, men inte heller det dyraste. Passar för användare som vill ha många olika funktioner och en utmärkt bekvämlighet.

Remington Pearl CI9532

Likt Cera Ceracurly är Remington Pearl CI9532 en riktigt kvalitativ locktång som levererar bra resultat. Locktången som tyvärr endast finns i en enda storlek, har en 3 meter lång sladd som ser till att apparaten går att använda samtidigt som man spinner runt framför spegeln, samt har en automatiskt avstängning.

CI9532s ställbara temperatur kommer endast i 9 steg, men går att värma upp till hela 210 grader. Det tar även endast 30 sekunder för locktången att bli varm, vilket är en utmärkt funktion om du har dåligt med tid när det är dags att göra sig i ordning.

Locktången kommer till ett medelpris, men är tack vare detta en av de mest prisvärda locktänger som existerar. Ett bra alternativ för de som vet att de har dåligt med tid, samt vill ha snabba resultat.

Dyson Airwrap

Om du söker en lite mer omfattande hjälpreda som bland annat kan hjälpa dig med att locka ditt hår, är Dyson Airwrap ett riktigt bra alternativ. Med tanke på apparatens omfång av funktioner är den enskilda kvalitén av varje alternativ inte lika hög som andra locktänger på den här listan.

Den här multifunktionella enheten har en sladd som är strax över 260 cm lång, har en ställbar temperatur i 4 olika steg, men har endast en maxtemperatur på 150 grader. Det finns heller ingen automatiskt avstängning.

Priset för den här produkten är ofantligt mycket högre än de andra alternativen på den här listan, något som ofta är fallet med Dysons olika produkter. Det är dock viktigt att tänka på att den här apparaten skiljer sig ganska mycket från de andra alternativen, samt inkluderar många olika funktioner som inte hittas i de andra apparaterna, därav priset.

Remington Advanced Colour Protect CI86X5

Remington levererar ytterligare en kvalitativ locktång med sin Advanced Colour Protect CI86X5. Det här är möjligtvis den mest visuellt tilltalande locktången som vi listar, samt har en imponerande funktionalitet, exempelvis överhettningsskydd. Locktången placerar sig ständigt högt upp bland konsumentrecensioner, samt verkar bara stiga i popularitet för varje dag som går.

Likt deras andra locktång har även det här alternativen en lång och bra sladd på 3 meter, en snabb uppvärmningstid på 30 sekunder, samt stängs av automatiskt efter 60 minuter. Värmen går att ställa in i fem olika steg, men aldrig högre än 210 grader.

Babyliss Pro 180

Babyliss Pro 180 är ett väldigt populärt alternativ för många människor, speciellt yngre tjejer. En av anledningarna till detta är att locktången är en av de bästa i branschen, till ett budgetpris. Produkten får ständigt bra betyg från både recensenter och kunder, vilket attesterar för hur bra den här produkten är.

Apparaten kommer i fem olika storlekar, samt går att ställa in på en värme mellan 150 till 180 grader. Tack vare locktångens roterbara fäste och långa sladd kan du bekvämt positionera dig vart du vill, samtidigt som du njuter av dina nya och fina lockar.

Det här är det absolut billigaste priset på listan, vilket gör det till ett utmärkt alternativ för er som inte är redo att lägga ner stora pengar på en locktång.

Vilket alternativ som passar bäst för dig

Vilket alternativ som är bäst för dig har att göra med vilka du funktioner du föredrar att ha tillgång till, samt hur mycket pengar du har råd att lägga ut. Om du vill få extremt mycket funktionalitet och möjligheter, rekommenderas Dyson Airwrap, medan Babyliss Pro 180 förmodligen är bäst för dig som vill ha fina lockar, utan att behöva lägga ut särskilt mycket pengar. Resterande alternativ går loss för liknande priser och erbjuder en liknande funktionalitet, vilket gör att du med största sannolikhet får en liknande upplevelse, oavsett vilket alternativ du väljer.

Du bör därmed noggrant undersöka vilka funktioner och parametrar som är värdefulla för dig. Läs igenom recensioner från tidigare konsumenter, jämför data från olika modeller, annars blir det svårt för dig att skapa en uppfattning om vilket alternativ som är bäst lämpat för dina unika behov och tycken.

Slutsats

Kontentan är att det finns många olika typer av locktänger, varav de flesta har sina egna fördelar och nackdelar. Samtliga alternativ i vårt locktång-test är kvalitativa maskiner som passar för olika tycken. Det enda du kan göra är att läsa den information som finns för de olika alternativen, samt försöka skapa dig en uppfattning om vilken som passar dina behov bäst. Förmodligen finns det flera av dessa alternativ som låter lockande för dig, vilket gör att valet kan vara ganska svårt att göra.

Nu har vi gett dig den information vi har om dessa locktänger, nu önskar vi dig lycka till med att hitta den perfekta locktången för dig!