Benq pd3200u datorskärm är ett utmärkt alternativ för dem som är på marknaden för en ny bildskärm. Den har en mängd olika funktioner som gör den till ett utmärkt val för både affärs- och personligt bruk. Skärmen har en uppdateringsfrekvens på 60 Hz, vilket är bra för dem som vill visa filer sida vid sida eller arbeta med flera projekt samtidigt. Dessutom tillåter tangentbordsvideomusen (KVM) användare att visa filer från två olika datorer på en enda skärm. De ergonomiska funktionerna på skärmen gör att du kan anpassa din tittarupplevelse med en lutning, vridning eller vridning. Dessutom förhindrar ögonvårdstekniken ansträngda ögon, trötthet och irritation med lågblått ljusteknik, ljusstyrkeintelligens och filter utan flimmer. Slutligen kommer alla inköpta enheter med en ny firmwareuppdatering som fixar tidigare flimrande problem. Sammantaget är Benq pd3200u datorskärm ett utmärkt val för dem som är på marknaden för en ny bildskärm.

Vem är denna produkt till för?

Datorskärmen Benq pd3200u är perfekt för företag eller personligt bruk. Vanligtvis behöver företagsanvändare en stor bildskärm för att se flera filer sida vid sida eller arbeta med flera projekt samtidigt och den här monitorn är perfekt för det med sin 32-tumsskärm. Spelare behöver också en stor bildskärm för att få en så uppslukande upplevelse som möjligt och denna bildskärm gör ingen besviken.Datorskärmen Benq pd3200u är också ett utmärkt val för dem som vill undvika ansträngda ögon, trötthet eller irritation. Tekniken för lågt blått ljus, ljusstyrkans intelligens och noll flimmerfilter hjälper till att uppnå detta.

Fördelar:

  • – Uppdateringshastighet på 60 Hz
  • -Tangentbordsvideomus (KVM) switch
  • -Ergonomiska egenskaper
  • -Ögonvårdsteknik
  • – Uppdatering av firmware ingår

Nackdelar:

  • -Inga som vi kunde hitta!

Tillverkare:

BenQ är ett taiwanesiskt multinationellt företag som tillhandahåller hemelektronik, datorer och kommunikationsenheter. Företaget grundades 1984 och har sitt huvudkontor i Taipei, Taiwan. BenQs produktsortiment omfattar bildskärmar, projektorer, digitalkameror, e-läsare och mobiltelefoner.

Slutsats:

Vi rekommenderar starkt Benq pd3200u datorskärm till alla på marknaden för en ny bildskärm. Uppdateringshastigheten på 60 Hz, tangentbordsvideomus (KVM)-omkopplare, ergonomiska funktioner, ögonvårdsteknik och firmware-uppdatering gör den till ett utmärkt val för företag eller personligt bruk. Dessutom hjälper tekniken med lågt blått ljus, ljusstyrkeintelligens och noll flimmerfilter att undvika ansträngda ögon, trötthet eller irritation.