Logitech g29-racinghjulet är det definitiva sim-racinghjulet för PlayStation 5, PlayStation 4 och PlayStation 3. Det har realistisk styrning och pedalverkan för de senaste racingtitlarna, hållbara kullager i solid stål, växel och pedaler i rostfritt stål och en handsydd läderhjulsgrepp. Återkopplingen med dubbla motorkrafter simulerar realistiskt racingupplevelsen med mjuk, tyst spiralutväxling. Den lyhörda golvpedalenheten låter dig accelerera, bromsa och växla med känslan av en riktig bil. G29 är också kompatibel med PC och Mac.

Detta spelhjul är byggt för att hålla med hållbara kullager i solid stål, växel och pedaler i rostfritt stål och handsydda hjulgrepp i läder. Återkopplingen med dubbla motorkrafter simulerar realistiskt racingupplevelsen med mjuk, tyst spiralutväxling. För enkel åtkomst till spelkontroller finns det en D-pad på hjulet, konsolknappar, paddelväxlare och LED-indikatorlampor.

Logitech g29-racinghjulet är ett bra komplement till alla spelares arsenal och kommer säkerligen att ge timmar av nöje. Det är också en bra present till alla simracingfantaster.

Vem är detta spelhjul till för?

Logitech g29-racinghjulet är det perfekta spelhjulet för alla PlayStation-fans. Det är också en fantastisk present till alla simracingfans såväl som alla fans av Logitechs spelprodukter.

Fördelar:

  • -Realistisk styrning och pedalverkan
  • – Hållbar konstruktion
  • – Tyst drift
  • -Responsiva pedaler
  • – Kompatibel med PC och Mac

Nackdelar:

  • – Ingen noterad

Tillverkare

Logitech är ett schweiziskt företag som är specialiserat på kringutrustning och annan elektronik. Företaget har funnits sedan 1981 och har sitt huvudkontor i Lausanne, Schweiz.

Slutsats

Logitech G29 är det perfekta spelhjulet för alla PlayStation-fans. Det är också en bra present till alla simracingfans och är det bästa valet för alla som letar efter ett fantastiskt spelhjul