Om du letar efter ett högpresterande racinghjul som ger dig en uppslukande och realistisk racingupplevelse, är Logitech g923 ett utmärkt alternativ. Den har TRUEFORCE-feedback, som ansluts direkt till spelmotorer för att producera otroligt realistisk och detaljerad force-feedback. Det programmerbara dubbelkopplingssystemet simulerar också en riktig starthjälp för racerbilar, så att du kan komma av startlinjen snabbare med mindre rök. Och med dess 24-punktsväljare, integrerade konsolkontroller och RPM LED-display, har du total kontroll över ditt fordon i spel som stöds. Logitech g923 är också tillverkad med förstklassiga material, inklusive ett hjul i borstad metall, handsydd hjulkåpa i läder och pedaler i polerad metall. Dessutom är den kompatibel med de flesta racingspel på PS5 och PS4. Så om du letar efter ett racinghjul i toppklass är Logitech g923 ett utmärkt alternativ.

Detta spelhjul är designat för att fungera med de flesta racingspel på PS5 och PS4 och PC. Om du har ett spel som inte är kompatibelt med det här hjulet, kanske du kan hitta en mod eller patch online som gör att du kan använda den. Hjulet är också designat för att fungera med Logitech G HUB-spelmjukvaran för PC, som du kan ladda ner från deras hemsida.

Fördelar:

  • -Högpresterande
  • – TRUEFORCE feedback för realistisk och detaljerad kraftåterkoppling
  • -Programmerbart dubbelkopplingssystem för en riktig starthjälp för racerbilar
  • -24-punktsväljare, integrerade konsolkontroller och RPM LED-display för total kontroll
  • – Tillverkad med förstklassiga material

Nackdelar:

  • – Kanske inte är kompatibel med alla spel

Tillverkare

Logitech är ett schweiziskt företag som är specialiserat på kringutrustning till datorer och andra tillbehör. De är mest kända för sina möss och tangentbord, men de producerar också ett brett utbud av andra produkter, inklusive högtalare, webbkameror och kringutrustning för spel.

Slutsats

Vi kan definitivt rekommendera Logitech G923-ratten eftersom den ger dig en realistisk och uppslukande racingupplevelse. Med högpresterande funktioner som TRUEFORCE-feedback och ett programmerbart dubbelkopplingssystem, samt förstklassiga material, kommer detta hjul säkerligen att förbättra din spelupplevelse. Kom dock ihåg att det kanske inte är kompatibelt med alla spel. Så se till att kontrollera spelets krav innan du köper.