Netgear ex3700 Wi-fi-förlängare är en av de bästa och mest populära wi-fi-förlängarna på marknaden. Det är ett mycket bra val för dem som vill utöka sitt wi-fi-räckvidd och förbättra sin internetuppkoppling. Netgear ex3700 har många funktioner som gör den till ett utmärkt val för en wi-fi-förlängare.

En av de bästa egenskaperna hos Netgear ex3700 är att den är väldigt enkel att installera. Du kan helt enkelt ansluta den till ett uttag och trycka på WPS-knappen för att ansluta den till din router. Processen är mycket snabb och enkel, och du kommer att vara igång på nolltid. En annan stor egenskap hos Netgear ex3700 är att den stöder WEP och WPA/WPA2 trådlösa säkerhetsprotokoll. Detta innebär att din data kommer att vara säker och säker när du använder denna wi-fi-förlängare.

Netgear ex3700 har också ett mycket bra räckvidd. Det kan utöka räckvidden för ditt wi-fi med upp till 1000 kvadratfot. Detta är mer än tillräckligt för de flesta hem och småföretag. Netgear ex3700 har också en mycket snabb dataöverföringshastighet. Den kan nå hastigheter på upp till 750 Mbps. Detta är en av de snabbaste dataöverföringshastigheterna för någon wi-fi-förlängare på marknaden.

Fördelar:

  • -Lätt att ställa in
  • – Stöder WEP och WPA/WPA2 trådlösa säkerhetsprotokoll
  • -Mycket bra räckvidd
  • -Snabb dataöverföringshastighet

Nackdelar:

  • -Inga som vi kunde hitta

Tillverkare:

Netgear är en mycket välkänd och respekterad tillverkare av nätverksutrustning. De har funnits i över 20 år och har ett mycket gott rykte.

Slutsats:

Netgear ex3700 är ett utmärkt val för en wi-fi-förlängare. Den är mycket enkel att installera, har ett stort utbud och erbjuder en snabb dataöverföringshastighet. Det är också ett mycket bra val för dem som vill utöka sitt wi-fi-räckvidd och förbättra sin internetuppkoppling.