Siemens iQ300 KA93NVIFP är en side by side kyl och frys med en kapacitet på 580 liter. Kylskåpet har en genomskinlig lådtyp och ett automatiskt avfrostningssystem. Dörren är vänster- och högerorienterad och inte vändbar. Det finns totalt 20 hyllor, 4 lådor och 1 äggbricka ingår. Kylskåpet är energiklassat.

Du måste välja detta Siemens-kylskåp om du har mycket utrymme över. Med en bredd på 70,7 cm, ett djup på 90,8 cm och en höjd på 178,7 cm är detta kylskåp ett av de större på marknaden. Kapaciteten är stor för större familjer eller för personer som underhåller ofta. Även om det är ett side by side-kyl, är kapaciteten inte jämnt fördelad mellan kyl- och frysdelen. Kylskåpet tar 208 liter och frysen 372 liter.

Detta är ett av de smartaste kylskåpen på marknaden. Siemens iQ300 KA93NVIFP är en A+++ energiklassad apparat. Det betyder att det är mycket effektivt och hjälper dig att spara pengar på dina energiräkningar. Kylskåpet är även utrustat med ett automatiskt avfrostningssystem. Detta innebär att kylen tinar av sig själv när det behövs och att du inte behöver göra det manuellt.

Kylskåpet har en genomskinlig lådtyp. Det gör att du kan se vad som finns i lådan utan att behöva öppna den. Detta är bra när du letar efter något specifikt och du inte vill behöva söka igenom allt. Dörren är vänster- och högerorienterad och inte vändbar. Det betyder att du måste se till att du har tillräckligt med utrymme på vardera sidan av kylen för att dörren ska kunna öppnas.

Det finns totalt 20 hyllor, 4 lådor och 1 äggbricka ingår. Hyllorna är gjorda av glas och är justerbara. Det innebär att du kan anpassa hyllorna efter dina behov. Lådorna är genomskinliga så att du kan se vad som finns inuti dem. Äggbrickan är ett bra sätt att hålla dina ägg säkra och organiserade.

FÖRDELAR:

  • -Stor kapacitet: Kylskåpet har en stor kapacitet på 580 liter, vilket gör det perfekt för familjer eller de som underhåller ofta.
  • -Automatiskt upptiningssystem: Det automatiska avfrostningssystemet ser till att din mat förblir fräsch och fri från frysen.
  • – Vänster- och högerorientering: Luckan är vänster- och högerorienterad, vilket gör den enkel att använda i både vänster- och högerhänta kök.
  • -20 hyllor: Det finns totalt 20 hyllor, vilket ger gott om plats för alla dina matvaror.

NACKDELAR:

  • -Inte vändbar: Dörren är inte vändbar, så du måste se till att ditt kök är inställt för att passa dörrens orientering.
  • -Inga batterier krävs: Kylskåpet kräver inga batterier, så du måste ha ett eluttag i närheten.

TILLVERKARE:

-Siemens: Siemens är ett tyskt företag som tillverkar vitvaror, inklusive kylskåp, tvättmaskiner och ugnar.

SLUTSATS:

-Siemens iQ300 KA93NVIFP är ett utmärkt val för dem som letar efter en stor kyl/frys med ett automatiskt avfrostningssystem. Luckan är vänster- och högerorienterad och det finns 20 hyllplan, vilket gör den till ett perfekt val för både vänster- och högerhänta kök. Luckan är dock inte vändbar och kylen kommer inte med batterier, så du kommer att behöva ha ett eluttag i närheten.