Smeg FQ55FXDF är ett side by side kylskåp med massor av funktioner och en stilren design. Kylskåpet har två flaskhyllor med trådstöd, ett ventilerat system och Natural Plus Blu-ljussystem som håller maten fräsch längre. Kylskåpet har också ett antibakteriellt luktfilter, ett barnlås och en inverterkompressor. Kylskåpet är också Energieffektivt med en årlig energiförbrukning på 378 kWh/a.

Smeg FQ55FXDF är ett fantastiskt kylskåp för dig som letar efter ett snyggt och funktionellt kylskåp. Natural Plus Blu-ljussystemet är en fantastisk funktion som håller maten fräsch längre. Barnlåset är också en bra funktion för barnfamiljer. Inverterkompressorn är också en fantastisk funktion som gör kylen mer energieffektiv.

Detta kylskåp får 4 stjärnor för sin fryskapacitet, energieffektivitet och övergripande prestanda. Den enda nackdelen med kylskåpet är dess prislapp. Men om du letar efter ett högkvalitativt och snyggt kylskåp är Smeg FQ55FXDF ett utmärkt alternativ.

Fördelar:

-Snygg design

-Natural Plus Blu-ljussystem håller maten fräschare längre

-Barnlås

– Inverterkompressor är energieffektiv

Nackdelar:

-Prislappen är hög

Tillverkare

Smeg är en italiensk vitvarutillverkare som grundades 1948. Företaget tillverkar ett brett utbud av vitvaror, inklusive kylskåp, ugnar, diskmaskiner och tvättmaskiner. Smeg är känt för sina högkvalitativa vitvaror och snygg design.

Slutsats:

Vårt team ger Smeg FQ55FXDF 4 av 5 stjärnor. Kylskåpet är ett utmärkt alternativ för dig som letar efter ett snyggt och funktionellt kylskåp. Natural Plus Blu-ljussystemet är en fantastisk funktion som håller maten fräsch längre. Barnlåset är också en bra funktion för barnfamiljer.