Stiga springbike runracer c12 är en balanscykel som hjälper ditt barn att lära sig cykla. Den är gjord med en robust stålram och har 12-tums (30cm) hjul som gör det enkelt för tjejer och pojkar att lära sig balanskontroll. Cykeln kommer även med justerbar sadelhöjd, så den kan användas av barn i olika höjder. Cykeln är lämplig för barn från 3 år och uppåt, med en maxvikt på 50 kg.

Runracer c12 kallas också en löparcykel, som inte har pedaler eller stödhjul. Denna design gör det lättare att träna den balans som behövs för att så småningom cykla på en “vuxen” cykel. Den robusta stålramen tål hur många stötar som helst, medan de lättgreppade handtagen ger ditt barn god kontroll. Hjulen är underhållsfria, tysta och lämnar inga märken, så cykeln kan användas både inne och ute.

Cykeln är justerbar efter ditt barns höjd, även när de växer. Sadelhöjden på vår Runracer balanscykel är justerbar (37-43,5 cm/14,4-17 tum) till ditt barns höjd, även när de växer. Cykeln har också en maxviktsgräns på 50 kg.

Att cykla är så roligt, men det kan vara svårt att lära sig balansera! Det är där STIGAs Runracer C12 Balance Bike kan hjälpa till!

Fördelar:

-Stålramen är tålig och tål tuff användning.

– 12-tumshjulen gör det enkelt för barn att lära sig balanskontroll.

-Sadelhöjden är justerbar, så cykeln kan användas av barn i olika höjder.

Nackdelar

-Cykeln har inga pedaler eller stödhjul.

Tillverkare

STIGA är ett klassiskt svenskt varumärke som grundades 1944 och anses idag vara världsledande inom bordtennisprodukter och sportartiklar. Stiga har sitt huvudkontor i Eskilstuna, Sverige, med partners i över 100 länder runt om i världen.

Slutsats

Stiga springcykel runracer c12 är ett utmärkt val för barn som vill lära sig att cykla. Den är gjord med en tålig stålram och har 12-tums hjul som gör det enkelt för barn att lära sig balanskontroll. Det är den bästa cykeln för de barn som är 3 år och uppåt.