Thrustmaster t80 ferrari 488 gtb edition Racing Wheel är en toppkvalitetsprodukt som erbjuder total realism i alla PlayStation 4-racingspel som stöder hjul. Den är också kompatibel med PC (Windows 7/8/10), och har officiella knappar för PlayStation 4 (‘PS’, ‘SHARE’ och ‘ALTERNATIV’) för enkel navigering i PlayStation 4-gränssnittet och i menyer för PlayStation 4-spel . Hjulet är tillverkat av högkvalitativa material och är officiellt licensierat av Ferrari och PlayStation 4. Det har en stor 2-pedal pedaluppsättning och fungerar med PS5-spel. Thrustmaster t80 ferrari 488 gtb edition Racing Wheel är ett utmärkt val för alla som letar efter ett racinghjul av högsta kvalitet som erbjuder total realism i alla PlayStation 4-racingspel.

Det här spelhjulet är plastigt men känns fortfarande rejält och borde tåla en del krascher. Det är en bra storlek och designen ser ut att vara bekväm att använda för långa spelsessioner. Knapparna och paddlarna är lätta att nå och pedalerna är justerbara. Thrustmaster t80 ferrari 488 gtb edition Racing Wheel är ett utmärkt val för alla som letar efter ett racinghjul av högsta kvalitet som erbjuder total realism i alla PlayStation 4-racingspel.

Fördelar:

  • -Officiellt licensierad av Ferrari och PlayStation 4
  • – Kompatibel med alla PlayStation 4-system, PS4-racingspel med stöd för hjul och på PC (Windows 7/8/10)
  • -Hjulbas med bungee-snöremekanism, för linjärt motstånd
  • -All utrustning och kontroller du behöver för de snabbaste varven
  • -STORT, JUSTERBAR PEDALSET

Nackdelar:

  • -Ingen

Tillverkare:

Thrustmaster är en designer och tillverkare av interaktiv underhållningshårdvara och tillbehör för PC och spelkonsoler. Thrustmaster grundades 1992 och har varit stolta över att ta med all sin kunskap och tekniska expertis till marknaden för videospelstillbehör.

Slutsats:

Vi kan säga att Thrustmaster t80 ferrari 488 gtb edition Racing Wheel är en fantastisk produkt för alla som letar efter ett racinghjul av högsta kvalitet som erbjuder total realism i alla PlayStation 4-racingspel.