TP Link RE305 är en lätt och kompakt Wi-Fi-förlängare som är enkel att installera och använda. Den fungerar över både 2,4 GHz-bandet och 5 GHz-bandet för en mer stabil trådlös upplevelse och har ett intelligent signalljus som hjälper dig att hitta den bästa platsen för optimal Wi-Fi-täckning.

Denna wifi-repeater fungerar även med vilken Wi-Fi-router eller trådlös åtkomstpunkt som helst. Sammantaget är TP Link RE305 ett utmärkt val för dem som letar efter en prisvärd och lättanvänd Wi-Fi-förlängare.

Några saker att tänka på innan du köper är att den här enheten inte kommer med en Ethernet-port, så du kommer inte att kunna använda den som en trådbunden förlängare. Dessutom stöder RE305 endast den trådlösa standarden 802.11n, så den kanske inte är kompatibel med nyare enheter som använder standarden 802.11ac.

Fördelar:

  • -Lätt och kompakt
  • -Lätt att installera och använda
  • – Fungerar över både 2,4 GHz-bandet och 5 GHz-bandet
  • -Intelligent signalljus hjälper dig att hitta den bästa platsen för optimal Wi-Fi-täckning
  • – Fungerar med valfri Wi-Fi-router eller trådlös åtkomstpunkt

Nackdelar:

– Kommer inte med en Ethernet-port

-Stöder endast den trådlösa standarden 802.11n

Tillverkare:

TP-Link är ett kinesiskt nätverksföretag som grundades 1996. Företaget är känt för sina prisvärda och lättanvända nätverksprodukter.

Slutsats:

Vi kan rekommendera TP Link RE305 för alla som letar efter en lätt och kompakt Wi-Fi-förlängare som är enkel att installera och använda. Den fungerar över både 2,4 GHz-bandet och 5 GHz-bandet för en mer stabil trådlös upplevelse och har ett intelligent signalljus som hjälper dig att hitta den bästa platsen för optimal Wi-Fi-täckning.