Microblading är en form av tatuering där pigment implanteras under huden med ett manuellt handhållet verktyg istället för en maskin. Detta resulterar i mycket fina, naturliga ögonbryn.

Konceptet med microblading började i Asien och har blivit populärt i USA under de senaste åren. Många människor dras till microblading eftersom det kan ge dem de perfekta ögonbrynen de alltid har velat ha.

Det finns många fördelar med microblading, inklusive:

  • 1. Resultat som ser naturligt ut: Till skillnad från vissa andra former av ögonbrynstatuering skapar microblading mycket fina, naturliga hårstrån. Detta beror på att pigmentet implanteras under huden med ett manuellt handhållet verktyg istället för en maskin.
  • 2. Minimalt underhåll: När den initiala microblading-proceduren är klar krävs minimalt underhåll. Touch-ups kan behövas med några års mellanrum, men annars behöver du inte göra något speciellt för att behålla dina ögonbryn.
  • 3. Tidsbesparande: Eftersom microblading skapar så naturliga ögonbryn kan du spara tid i din dagliga skönhetsrutin. Det finns ingen anledning att fylla i dina ögonbryn med smink varje dag.
  • 4. Prisvärt: Microblading är ett mer prisvärt alternativ än andra former av ögonbrynstatuering.
  • 5. Säker: Microblading är en säker procedur när den utförs av en utbildad och erfaren professionell.

Kom ihåg:

  • -Försiktighet bör iakttas när du väljer en microblading artist, eftersom det har förekommit vissa rapporter om infektion och andra komplikationer. Se till att göra din research och välj en ansedd artist.
  • -Resultaten av microblading är inte permanenta. Touch-ups kan behövas med några års mellanrum för att behålla det önskade utseendet.

Om du funderar på microblading, se till att göra din forskning och hitta en ansedd tekniker.

Vanliga frågor om microblading

1) Vad är microblading?

Microblading är en form av ögonbrynstatuering som resulterar i mycket fina, naturliga hårstrån. Pigmentet implanteras under huden med ett manuellt handhållet verktyg istället för en maskin.

2) Vilka är fördelarna med microblading?

Det finns många fördelar med microblading, inklusive naturliga resultat, minimalt underhåll, tidsbesparande, prisvärt och säkert.

3) Hur länge håller microblading?

Resultaten av microblading är inte permanenta. Touch-ups kan behövas med några års mellanrum för att behålla det önskade utseendet.

4) Är microblading säker?

Microblading är en säker procedur när den utförs av en utbildad och erfaren professionell.

5) Hur mycket kostar microblading?

Microblading är ett mer prisvärt alternativ än andra former av ögonbrynstatuering. Snittkostnaden är 4000-600 kr.

6) Hur hittar jag en ansedd microblading-artist?

Försiktighet bör iakttas när du väljer en microblading artist, eftersom det har förekommit några rapporter om infektion och andra komplikationer. Se till att göra din research och välj en ansedd artist.