varmluftsborste bäst i test

Först och främst, en kvinnas hår är hennes krona. Om du tittar noga på en kvinnas frisyr, eller bara på hårets siluett, är detta tillräckligt för att fånga en mans ögon och få hans hjärta att pumpa.

Bäst av alla Mest populära Mest värde för pengarna Flest funktioner Vårt senaste val
Produkter
OBH Björn Axén Air Styler 3586
Babyliss AS551E
Braun Satin Hair 1 AS110
OBH Nordica Magic Style Brush 38/3102
Remington AS7051
Var köpa?
Betyg 9.5 / 10 9.0 / 10 9.0 / 10 8.5 / 10 8.0 / 10
Bäst av alla
OBH Björn Axén Air Styler 3586
Betyg: 9.5 / 10
Mest populära
Babyliss AS551E
Betyg: 9.0 / 10
Mest värde för pengarna
Braun Satin Hair 1 AS110
Betyg: 9.0 / 10
Flest funktioner
OBH Nordica Magic Style Brush 38/3102
Betyg: 8.5 / 10
Vårt senaste val
Remington AS7051
Betyg: 8.0 / 10

Detta är en av livets njutningar, och kan ses som världens åttonde underverk, som är skulpterad av enkla verktyg som du hittar i en kvinnas garderob. Hackan och mejseln som används för att skapa stora mästerverk förr i tiden, kan idag jämföras med varmluftsborsten och hårfönen.

Vi har kommit till en ålder där tekniken har kombinerat fördelarna med en hårtork och en styling borste för att göra varje kvinna ännu mer kreativ och häpnadsväckande vacker. Men, inte alla borstar som är likadana.

Så låt oss därför, i denna guiden, gå igenom några viktiga faktorer som du måste ta hänsyn till att om du letar efter den bästa värmeborsten. Ta en titt på:

Rörstorlek

Graden av hur mycket du kan locka ditt hår kommer alltid att vara beroende på diametern på styling-röret eller stången. Om du letar efter de enklaste guide till att välja rätt varmluftsborste, för en viss grad av lockning, kommer den tunnaste varmluftsborsten att ge mer intrikata lockar. De med mer tjockare rör, kommer i motsatt effekt att ge dig mindre lockar.

varmluftsborste bäst i testÅ andra sidan, den bästa varmluftsborsten för bredare användning för ditt hår är den med ett kraftigt rör. Så om du vill ha en riktigt kändisfrisyr, välj en varmluftsborste bäst i test som är tunnare i diameter eller allmänt mindre. Om du istället letar efter en frisyr med bättre och mer volym, välj en varmluftsborste som är lite tjockare med sitt rör.

Om du ska välja en varmluftsborste bäst i test med en pipa som är 2 cm i diameter, bör ditt hår vara minst axellångt eller längre för att det ska vara till god användning. Om ditt hår inte når dina axlar i snitt, välj en varmluftsborste som är ett par centimeter tjock eller lite tunnare.

Borste

En varmluftsborste med glest och längre borst kommer att vara bra för långa frisyrer och hår som är lite tjockare. Borstar med korta och finare borste kommer att bli bättre för kortare frisyrer.

När det gäller borste, vara noga med att välja en produkt vars borste, går att värma upp. Tänk dock att det finns risk för borstar på marknaden som inte är hundra procent säkra och kan börja att smälta. Återigen, det gäller att du själv är tillräckligt påläst innan du genomför ett köp.

Olika inställningar

De som är erfarna med sina varmluftsborstar och med att locka deras hår med olika hårprodukter, kommer utan tvekan att dra fördel av en varmluftsborste med värmeinställning. Återigen, de som kan detta, kan experimentera med olika inställningar för att producera ett tydligt unik lockning och stil som kommer att vara själv-tillfredsställande.

Å andra sidan, någon som inte är det, och som bara vill ha det bästa lockarna, kommer att dra nytta av bekvämligheten och säkerheten för de förinställda inställningarna.

Medan experiment på varaktighet och värme inställningar kan producera kreativa resultat, kan det också producera hår och hårbotten skador.

Vårt hår och vår hårbotten består av mycket känslig vävnad och för det mesta är det bäst att bara följa standardinställningar som finns hos de ansedda varmluftsborstarna på marknaden.

Bekvämlighet

Om du njuter av processen av hårlockning, välj en varmluftsborste med manuella inställningar, eftersom du kan vrida och vända dig, oavsett i vilken riktning du vill för en specifik locknings effekt.

Om du är en som vill ha den snabbaste och mest praktiska verktyg för att producera lockar som inte är så vanliga, utan mer sexiga lockar, välj en roterande varmluftsborste så att du enkelt kan locka och räta ut ditt hår om och om igen för att producera bestående vågor och lockar.

Om du vill ha det snabbaste och mest bekväma hårverktyget som kan producera intrikata lockar på kortast möjliga tid, välj en hårstyler som använder en mekaniserad locktång som kommer att snurra och slinga håret en liten del i taget för att producera mycket intrikata spirallockar.

Pris

Priserna på varmluftsborstar kommer alltid att variera. Den viktigaste faktor som kommer att påverka priset kommer att vara funktioner och bekvämligheter.

En manuell varmluftsborste kommer alltid att vara billigare än en roterande varmluftsborste. Valet om vad man ska köpa beror egentligen på den som stylar håret.

Kvinnor som har en hel del tid och tålamod kan göra jobbet med en manuell varmluftsborste. En kvinna som alltid är på språng kommer troligen att föredra en roterande varmluftsborste.

Reser du?

Storleken på en värmeborste bäst i test är också en mycket viktig faktor när en kvinna ser sig själv som en frekvent resenär. Mer än någonsin, kommer den moderna kvinnan behöva styla sitt hår på affärsresor och på sin semester. De större, mer sofistikerade, och bekväma varmluftsborsten, kommer antagligen ha svårt att passa in en lätt bagage. Det enda alternativet för den praktiska kvinnan att både skrymmande bekväm varmluftsborste test för hemmabruk och smal och snygg varmluftsborste för att ta med överallt.

Hur man väljer den bästa varmluftsborsten

Det finns några specifika faktorer som du bör tänka på när du söker efter en varmluftsborste.

Dessa är:

Rörets storlek

Nivån på lockarna är alltid beroende av rörets storlek eller diameter av stylingröret eller borsten. Ett tunt verktyg kommer att producera mer intrikata lockar samtidigt som en tjockare kommer att producera färre lockar. Dessutom, det bästa verktyget för att skapa de bästa lockarna beror på vad användaren är ute efter.

Dessutom, om du vill välja en borste med en stav som är 2 cm i diameter, behöver ditt hår nå dina skuldror, eller vara längre för detta verktyg att vara effektivt. Om självaste röret är kortare, välj en med 1 ½ diameter borste.

Borst

En varmluftsborste som produkt med längre och glesare borste, kommer att vara effektivt för tjockt hår och långa frisyrer. Varmluftsborstar för kort hår, kommer att vara effektiva för kortare frisyrer. Dessutom bör du vara försiktig när du väljer en borste som värms upp – speciellt de med en spets.

Flexibla inställningar

Damer som är erfaren och väl insatt i den process av hår styling kommer att dra nytta av den flexibiliteten av varmluftsborstar med olika värmelägen. En erfaren dam är att kunna experimentera med olika inställningar för att resultera i tydligt unik lockar och stilar som är själv-tillfredsställande.

Tvärtom, en person som inte behärskar processen och vill helt enkelt den perfekta lockarna kommer att dra nytta av säkerhet och bekvämligheter förinställda inställningarna. Medan experiment på termisk och varaktighet inställningar kan leda till fantastiska resultat, det kan också producera hårbotten eller hår skador.

Priset

Priserna på dessa verktyg kommer alltid att variera från ett märke till ett annat. Den viktigaste faktorn som bör påverka ditt pris bör bekvämligheter och funktioner som följer med dessa borstar. En roterande borste är alltid dyrare än en manuell.

Resor

Storleken av en borste är en viktig faktor för en person som reser mycket. De flesta kvinnor kräver sina borstar på skön semester och affärsresor. Större verktyg är perfekt för människor som inte resa medan mindre företag är lämplig för damer som alltid är på språng.

Hur man använder en varmluftsborste

Att använda en bra varmluftsborste av hög kvalité är en av de mest hälsosamma och snabbaste sätt att få vågor eller lockar, då det inte förstör ditt hår som andra metoder gör. Men liksom andra hårstyling produkter, krävs det lite övning för att effektivt styla ditt hår.

Olika typer av varmluftsborstar

Den bästa varmluftsborsten

Precis som med vanliga hårborstar, kommer du att hitta en stor variation på marknaden när det gäller varmluftsborstar. Det är en bra sak, men det gör samtidigt ditt beslut att köpa en, lite svårare. Vi kommer att peka ut några av de viktigaste kategorierna av varmluftsborste typer. Tänk på att det finns stora skillnader mellan varmluftsborste-modeller i samma kategori.

Statiska varmluftsborstar

Detta är den första typen av varmluftsborstar som gjorts. De i grund och botten tjänar två syften, och det är att torka och borsta ur håret. Borsten på dessa produkter går inte hela vägen runt röret.

Varmluftsborste för lockning

Med åren så har varmluftsborsten förändrats i sin design så att de lättare kan användas för att locka håret. Detta gjordes genom att göra så att borsten går hela vägen runt röret på varmluftsborsten. Med denna typ av varmluftsborste recension, var det då lättare att linda håret runt röret för att få till lockarna. Rören på dessa varmluftsborstar är oftast ovala eller runda i sin form eller kan ses som en rundborste med värme.

Roterande varmluftsborstar

Vi har säkert gjort det tydligt i denna guiden fram tills nu att tillverkarna av varmluftsborstar har blivit mer och mer kreativa med åren.

För att ta ett exempel, kan vi titta på hur dem tog en vanlig värmeborste bäst i test och såg till att röret plötsligt kan börja rotera helt efter användarens tycke.

Detta hjälper till med sådana uppgifter som uträtning av håret, så att håret lätt inte trasslar in sig i borsten. Dessa roterande rör kan också låsas på plats för att göra saker som att locka håret.

Auto-roterande rör på en varmluftsborste

Dessa är i princip mer effektiva roterande rör på en varmluftsborste. De har elektriska motorer som spinner röret för dig. Om du har svaga händer, artrit eller bara inte vill utöva rörelserna själv, kan den här typen av varmluftsborste vara något för dig.

Uträtande varmluftsborstar

En varmluftsborste som kommer med en uträtandefunktion kan ses som en avkomma till ett strykjärn och en borste. . De tenderar att inte vara så grova mot ditt hår som ett annars strykjärn hade varit om du användt det för att räta ut håret.

Funktioner att leta efter när du köper en varmluftsborste

Det finns så många funktioner att tänka på när du letar efter de bästa varmluftsborstarna på marknaden. Du vill se till att borsten passar dina behov, och fungerar för din hårtyp. En varmluftsborste kan du enkelt få till vilket hårstil du önskar. Eftersom det finns så många märken och alternativ på marknaden är det svårt att veta vilka som är bäst.

Här är några av de funktioner du vill leta efter när du beslutar om den bästa varmluftsborsten för dig.

Röret

Detta är den del av den borste som kommer att leverera värme, och är till stor del ansvarig för hur din styling kommer att se ut. Du kommer att vilja se till att din varmluftsborste har ett rör av hög kvalitet.

Aluminium eller keramikrör (som är en keramisk värmeborste) hittar du oftast i de varmluftsborstar som anses vara bäst. Båda materialen har förmågan att fördela värmen jämnt. Att ha ett löstagbart rör, är en annan funktion som du kan leta efter, eftersom det gör det lätt att förvara din varmluftsborste.

Värmefördelning

Leta efter funktioner som förbättrar värmedistributionen. Detta kommer att bidra till att du får lockat i håret utan att skada ditt hår. Kontrollera temperaturinställningar, och andra värme-och kommunikationsteknik som varmluftsborsten erbjuder. Du vill säkerställa att du får bästa möjliga resultat.

Enkelt grepp

Den här funktionen gör det bara mer bekväm att hålla och manövrera varmluftsborsten. Du vill ha total kontroll över varmluftsborsten, eftersom detta kommer att påverka hur din stil visar sig. Välj en varmluftsborste som gör stylingen enkel.

Sladd

Du vill kunna nå alla områden av ditt hår. Leta därför efter en varmluftsborste som är sladdfri. De kommer att erbjuda en vridbar åtgärder som inte kommer att se till att sladden inte trasslar. Den önskade längden är åtta meter, men vissa borstar kommer att erbjuda nio meter.

Borsten

Borsten ska vara av högsta kvalitet, eftersom värmeöverföring via dem från ditt hår och borsten. Leta efter en borste som är konstruerad med nylon eller liknande material. Dessa typer av borst kommer inte att skadas av värme. En mjuk borst kommer att glida genom håret med lätthet och möjliggör mindre trassel.

Längd på borsten

storleken av dina lockar beror på längden av stråna och bredden röret. Att välja en varmluftsborste som erbjuder många storlekar kommer att ge dig mer styling alternativ.

Temperaturkontroll

Det handlar om värme, och din stil kommer att bero på den typ av värme som du kan använda dig av. Du vill ha en borste som har både höga och låga inställningar, eftersom detta kommer att hjälpa dig att nå en rad olika frisyrer.

Garanti

Med allt som du köper, så vill du ha en produkt som backas upp av de företag som gjort produkten. Detta är ett sant tecken på kvalitet, och kommer att vara till din fördel om du behöver en ny borste i framtiden.

Slutsats

Sammanfattningsvis, en varmluftsborste är ett enkelt styling-verktyg som är uppvärmd för att uppnå vackra frisyrer. Ofta använder en värmeborste test inga sladdar, inga knappar, inga klämmor, och är oftast mycket prisvärda.

värmeborste bäst i testDenna produkt är oftast mycket olik från andra styling produkter. Till exempel, om de används på rätt sätt, kan en styling borste bilda massor av fantastisk volym, på grund av dess borste gör det ditt hår en stor tjänst, medan ett verktyg mer likt ett strykjärn bara kommer att släta ut ditt hår.

Detta ger ditt hår mer bounce och volym, snarare än att det bara ser platt och ”bra” ut. Men om du inte är van att använda dessa borstar så kommer det att krävas erfarenhet, eftersom om du inte använder rätt borste eller teknik, kommer du att hamna med ett resultat som brukar vara intrasslat hår, eller att ditt hår fastnar, och kan leda till långvariga skador.

Dessutom behöver du regelbundet rengöra din värme hårborste för att njuta av det bästa resultatet. Efter varje användning, ta bort allt hår som kan ha fastnat i borsten. Dessutom, när dina verktyg har svalnat, torka av den med en fuktig trasa för att få bort smuts som annars kan byggas upp.

Den bästa varmluftsborsten ger skönhet och volym och skapar samtidigt fantastiska lockar eller ser till att ditt hår blir rakt. Nyckeln till dessa verktyg är att de erbjuder varmluft för att torka ditt hår och samtidigt ser till att fungera som stylingprodukter.